skip to Main Content
0513 - 63 64 14 info@kringloopheerenveen.nl Openingstijden
Goederen Brengen

Staat je huis vol met spulletjes en wil je weer wat ruimte creëren? Breng ze gerust naar Stichting de Poort. Spulletjes die compleet en schoon zijn kun je brengen achter onze Kringloop. Je vind hier een gebouw met een geel bord waar “inbreng goederen” op vermeld staat. Voor een vraag of even een helpende hand is er altijd personeel op locatie. Onze openingstijden gelden ook voor het brengen van spulletjes. Wij willen alle gevers van bruikbare spullen enorm bedanken en willen we u als bezoeker van deze site graag uitnodigen in de fabriek.

 

Openingstijden
We halen het bij je op

Je hebt ze vast; spullen die je niet meer gebruikt. En eigenlijk staan ze altijd in de weg. Maar, hoe kom je er vanaf? Schakel Stichting de Poort in wij zijn namelijk heel blij met jouw gebruikte spullen.  In onze winkels sorteren we deze spullen en knappen ze eventueel op voor de verkoop. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar onze contactpagina.

Ophaal afspraak maken
We helpen je ontruimen

Wij kunnen in overleg met u een complete woning “veegschoon” opleveren.
Ons team komt op de afgesproken dag langs om de bruikbare goederen mee te nemen naar de kringloopwinkel. De goederen worden vervolgen weer te koop aangeboden via onze winkel. Wij zullen uw koop of huur woning geheel volgens uw wensen leeghalen en bezemschoon opleveren.

Ook voor bedrijven
Faillissement of verhuizing? Oude kantoormeubels of andere spullen over? Stichting de Poort kan ook een bedrijfsruimte bezemschoon opleveren.
Voor de voorwaarden kunt u contact met ons opnemen via de groene knop

Opruim afspraak maken

Over de Kringloop

De oude Kaasfabriek

De oude kaasfabriek uit 1901 is een prachtige kringloopwinkel geworden. Gezellig rondsneupen op de oude zolders en in de pakhuizen. Alles is ruim opgezet en onze artikelen staan keurig gepresenteerd in een sfeervolle winkelinrichting.
Er is écht van alles te koop; meubels, speelgoed, boeken en andere media, schemerlampen, overige woonaccessoires…noem maar op.

Kleding (zelfs nieuwe) en schoenen vindt u boven, keurig uitgestald in rekken, samen met leuke kledingaccessoires.

De Koffiehoek

Ook hebben wij een gezellige koffiehoek. Dus als u even wilt uitrusten van al het sneupen, de tijd wilt vergeten of in uw middagpauze even wilt genieten van een andere ambiance bent u van harte uitgenodigd om te genieten van uw moment.

Back To Top