skip to Main Content
0513 - 63 64 14 info@kringloopheerenveen.nl Openingstijden
Missie & Visie

Bij Stichting de Poort willen we mensen met een beperking of psychische kwetsbaarheid een zinvolle en plezierige dagbesteding bieden. Vanuit onze Christelijke identiteit willen wij maatschappelijk verantwoord ondernemen en iedereen de ruimte bieden zich goed te voelen bij wie hij of zij is en wat hij of zij doet.

Wij houden rekening met de individuele ontplooiing en denken in mogelijkheden.
Uiteindelijk is het zoeken van de meest passende dagbesteding een proces waarbij de wensen en mogelijkheden van het individu het belangrijkst zijn.

Iedereen voelt zich het prettigst wanneer de dagindeling zoveel mogelijk aansluit bij je leefruimte.

De door ons gesteunde goede doelen

Stichting de Poorst steunt Wilkin en Aukje van de Kamp die zich inzetten voor een christelijke humanitaire projecten in Peru. Hieronder informatie over het werk van Pan de Vida door Wilkin en Aukje van de Kamp.

In oktober 1986 vlogen wij voor de eerste keer naar Peru (Zuid-Amerika) om onze – toen driejarige – zoon Joel Carlos te adopteren. Bijna achttien jaar later (in de zomer van 2004) vlogen wij opnieuw naar Peru om het huwelijk van onze Peruaanse zoon en schoondochter in te zegenen. Inmiddels wonen Carlos en Mariela met hun drie dochters in Arequipa (na Lima de grootste stad in Peru). God heeft hen bewogenheid in het hart gelegd voor de vele kinderen in deze stad, die geen kans krijgen om kind te zijn en veelal gedwongen worden op straat te werken.

Samen met hun Peruaanse medewerkers geven zij leiding aan inmiddels meer dan vijfendertig christelijk humanitaire projecten, verspreid over heel Peru. Het is hun en ons verlangen om deze kinderen met Gods liefde te helpen en te bevrijden uit de greep van armoede. Als ambassadeurs van Pan de Vida zijn we onder de indruk van de liefde en toewijding van alle Peruaanse medewerkers. Met een beetje van ons kunnen zij de vele kinderen een hoopvolle toekomst geven.

Meer informatie over Pan de Vida

wilkinaukjewebsite-018

Het Lev Ha’Olam Package Project omzeilt internationale boycots om u te verbinden met de ambachtslieden van Judea en Samaria. Lev HaOlam geeft de internationale gemeenschap in de gelegenheid om hun steun voor de Joodse pioniers van Judea en Samaria te tonen. Meer informatie over Lev Ha’Olam

what-we-do_new1

Wij steunen 2 zendingwerkers die de blijde boodschap van Jezus Christus vertellen in ontwikkelingslanden. Om hun veiligheid te garanderen kunnen wij hier geen verdere informatie over geven. Naast onze vaste goede doelen steunen wij regelmatig andere goede doelen.

Back To Top